360 Business Soft CRM

Managementul Relațiilor cu Clienții ( CRM )

Tablou de bord

Obține o imagine de ansamblu pe Tablou de bord asupra activităților din întreaga companie și în special a echipei de vanzari.

Oportunități

Crește numărul de Oportunități parcurgând etapele vânzării în parteneriat cu clientul, având mereu proaspăt în minte strategia de marketing.

Activități

Crește satisfacția clienților tăi răspunzând prompt cerințelor lor, folosind modulul Activități .

Campanii

Atrage clienți noi și informează clienții existenți folosind Campanii de email, liste de marketing și raport de campanie

Facturi

Treci de la stadiul de ofertare la Facturi și vizualizează în timp real fișa contului clienților tăi și raportul de vânzări realizate.

Clienți

Administrează toate conturile și persoanele de contact cu care compania ta interacționează, fie ei Clienti , parteneri sau furnizori.


Beneficiază de serviciul nostru de suport

Suntem nerăbdători să te ajutăm pentru ca tu să ai cea mai plăcută experiență în utilizarea programului 360 Business Soft CRM.Pași pentru implementare CRM

Dezvoltă afacerea ta oferind un soft CRM echipei tale de vânzăriEchipa

Asigură-te că ai produse sau servicii care se adresează companiilor (B2B) și o echipă de agenți vânzări dedicată să treacă la un alt nivel.

Decizia

Obține o decizie din partea conducerii de a implementa un software de CRM în companie și de a înregistra toate contactele cu clienții în CRM.

Oferta

Solicită o ofertă personalizată croită după nevoile companiei tale, ce va crește nivelul de ”business inteligence”

Responsabil CRM

Desemnează un responsabil cu implementarea și supravegherea înregistrărilor în CRM din cadrul companiei tale.

Contract

Încheie un contract de implementare, în care putem descrie funcții personalizate pe care le dorești la programul de CRM și modul în care vor fi implementate.

Training

Planifică o zi de training pentru echipa ta de agenți vânzări, unde vor învăta despre ”marketing automation”, folosind programul de CRM.