Adresă

Brasov, Bulevardul 15 Noiembrie, Nivel 2, Cod 500078


Cont bancă

RO87INGB0000999902885871


Cod fiscal

RO25938126


Program

Luni - Vineri: 8.00 am la 5.00 pm
Sâmbătă - Duminică: Închis


Email

adi@softmagazin.ro


Telefon

0040 744 260802


SocialEchipa noastră

Echipa noastră

Cine suntem?

Ideea de a dezvolta un program de devize s-a născut într-un parc din Galați, în timp ce ne plimbam cu copiii. Bogdan avea o firmă de construcții și mi-a povestit cât de greu este să evalueze lucrările folosind programele care existau la acel moment pe piață. Eu aveam o firmă de vânzări calculatoare și visul meu era să am o afacere cu software. Un an mai târziu am început afacerea împreună, în Parcul de Soft, un proiect guvernamental abia început la Galați. Am angajat programatori și am lucrat cot la cot cu ei de cele mai multe ori câte 16 ore pe zi. Cele mai bune idei veneau noaptea după ora 12.

În primăvara anului 2004 am vândut prima licență pentru programul de devize Windoc Deviz. Comenzile au început să curgă. Am dezvoltat propriul nostru soft de CRM, Contact Manager și am început să organizăm afacerea noastră în jurul acestui program.

În 2007 am început să lucrăm intens la Baza de date a programului Windoc Deviz. Am dezvoltat sute de parteneriate cu Institutuții de Cercetare în Construcții, Asociații profesionale, producători și importatori de materiale de construcții, cu speranța că vom putea oferi utilizatorilor noștri o bază de date completă și corectă pentru evaluarea lucrărilor în construcții și instalații.

Afacerea a crescut și în 2009 am decis că este mai bine să o împărțim. Am împărțit cum ne-am priceput mai bine și am continuat fiecare pe drumul lui. Atunci am deschis firma Softmagazin care a preluat proiectul Windoc Deviz.

În 2010 am început să rescriem programul de devize în variantă online. Așa s-a născut Deviz online. Tot atunci am dezvoltat și am lansat pe piață prima versiune comerciala de CRM numit Marketing CRM.

În 2013 am adaptat și lansat programul de devize Windoc Deviz și Deviz online în Republica Moldova, în parteneriat cu Softconstruct SRL prietenii noștri din Chișinău.

În 2014 am început parteneriate cu Facultăți de Construcții din țară și am dezvoltat un Curs Devize. Acest curs a făcut posibil ca programele noastre să fie folosite la capacitate maximă de către utilizatori și să fie folosite în scop didactic la majoritatea Facultăților de Construcții din țară.

În 2014 am lansat o nouă versiune de CRM , program de Management al Relațiilor cu Clienții pe care l-am utilizat mai întâi intern iar apoi am început să îl vindem pe piață sub denumirea 360 Business Soft CRM.

În 2018, am lansat 360 Business Soft DEVIZE o versiune complet nouă a programului de devize care include toată experiența noastră dobândită prin interacțiunea cu utilizatorii noștri pe parcursul celor 15 ani și este conectat cu programul de 360 Business Soft CRM.

In 2019 am dezvoltat un parteneriat cu RS Means Data de la Gordian pentru a lansa 360 Estimator, programul nou de devize pe piața din America de Nord.

Adrian Buhai
CEO and Founder

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să te ajutăm să îți crești afacerea.Viziunea noastră

Viziunea noastră este ca 360 Business Soft să devină o platformă software completă pentru afaceri, să investim în oameni pentru a avea o echipă eficientă și încrezătoare care planifică și realizează obiectivele și să devenim o companie multinațională recunoscută pe piața de software.

Valorile noastre

Valorile noastre ca și companie și echipă, reflectate în tot ceea ce facem, sunt: Integritate, Excelență, Pasiune, Impact, Creștere și Multiplicare.